1000 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA!
Whatsapp İLETİŞİM 0533 155 45 85
Menu
Hesabım
Sepet0

2023 Sonbahar-Kış Çocuk Modası Trendleri

  • Anasayfa
  • Blog
  • 2023 Sonbahar-Kış Çocuk Modası Trendleri

Her sezon giyim sektöründe yeni trendler belirlenir ve bu trendler o mevsimin modasının oluşturur. İlkbahar / yaz modası ve sonbahar / kış modası her yıl için farklı trendlerle belirlenir. Giyim konusunda belirlenen trendler yalnızca yetişkin kadın ve erkekler için değil aynı zamanda çocuklar için de oluşturulur. Yaz aylarının sona ermesi ile 2023 yılı için sonbahar / kış modasının trendleri belirlenmeye başladı bile.  Peki 2023 sonbahar / kış çocuk modası trendleri neler? Gelin hep birlikte yeni sezonun çocuk trendlerine yakından bakalım.

Sezonun En Popüler Renkleri ve Desenleri

Sonbaharın gelişi çocuklar için aynı zamanda da okula dönüş demek. Bu nedenle de birçok giyim markası sonbahar / kış trendleri için bir “Back to School” koleksiyonu hazırlıyor. Bunun dışında da günlük giyim için birçok koleksiyon çocuklar için tasarlanıyor. Renklerin psikolojik etkileri de göz önüne alındığında her sezon oluşturulan koleksiyonlarda kullanılan renkler hem mevsimin ruhunu yansıtıyor hem de kendi özellikleri ile mevsime yeni bir ruh aşılıyor. Bu denge her sezon farklı şekilde devam ediyor. Peki 2023 sonbahar sezonu için çocuk giyim konusunda en popüler renkler hangileri?

 

Geçtiğimiz sonbahar hem yetişkinler hem de çocuklar için neredeyse her yerde gördüğümüz jade rengi bu sonbaharda da çocuk giyim modasında favori renklerden biri. Aynı zamanda bej, kahverengi, turuncu ve kiremit renkleri de yine 2023 sonbaharında çocuk giyiminde sık sık göreceğimiz renkler arasında yer alıyor. Sonbaharın ruhuna uygun pastel tonlarda sweatshirtleri ve eşofmanları bu sezon oldukça sık göreceğiz. Pastel tonlardaki pembe ve mavi renkler de yine 2023 sonbahar sezonunda çocuk giyimindeki en popüler renkler arasında yer alıyor. 

2023 sonbahar sezonu için favori desenlerin ekose olduğunu söyleyebiliriz. Büyük ekose desenleri hemen hemen tüm çocuk giyim ürünlerinde sık sık göreceğiz. Aynı zamanda çiçek desenleri ve büyük çiçekli aksesuarlar da özellikle kız çocuk giyim modasında öne çıkan öğelerden olacak. Aynı zamanda 2023 sonbahar çocuk modası için en favori desenler yeni yıl ruhunu yansıtan zencefilli kurabiye, noel baba şapkası ve yılbaşı süsleri olacak. Böylece sonbahar boyunca yeni yıl heyecanı yaşanmış olacak. 

 

Çocuk giyimi konusunda her zaman favori desenler arasında yer alan hayvan figürleri de yine bu sezonun favori desenleri olacak. 2023 sonbaharında birçok farklı hayvan desenli çocuk kıyafeti göreceğiz. Bunun dışında sezonun öne çıkan desenleri arasında puantiyeler de yer alacak. 

Rahatlık ve Tarzı Bir Araya Getiren Modeller

Sonbahar geldiğinde birçok alışkanlık değişir ki giyim alışkanlıkları da bunlardan biridir. Sıcak yaz günlerinde giymeye alıştığımız ince ve rahat ürünler havaların soğuması ile yavaş yavaş yetersiz gelmeye başlar. Özellikle de çocuklar için tişörtler yerini yavaş yavaş gömlek ve sweatshirtlere etek ve şortlar ise yerini eşofman ve pantolonlara bırakmaya başlar. Bu nedenle de sonbahar modası için ilk kriter konfor ve rahatlıktır. 2023 sonbahar çocuk modası da bu kriterlere uygun parçalarla göze çarpıyor. Bu sonbaharda çocuklar için rahat kesim sweatshirtler, geniş kalıp eşofman altları ve bol cepli pantolonlar oldukça favori olacak. Aynı zamanda kapüşonlu sweatshirtler ve lastik paçalı eşofmanlar da tarzından ödün vermeyen çocukların en sevdiği parçalar olacak. 

Çevre Dostu Seçeneklerle Şıklığı Yakalamak

Son yılların en öne çıkan kavramlarından biri de çevre dostu ve sürdürülebilirlik. Birçok üründe olduğu gibi tekstil ürünlerinde de bu kavramlara dikkat etmek doğayı korumak anlamında oldukça önemlidir. Bu nedenle de çocuk giyiminde modayı takip ederken sezonun favorilerine olduğu kadar doğaya da önem veren markaları tercih etmek iyi bir tercih olacaktır. Böylece hem çocuğunuzun tarzını hem de ilerleyen yaşamı için dünyayı korumuş olursunuz. Doğaya zarar vermeyen içeriklerden üretilmiş olan giyim ürünleri hem çocuğunuzun sağlığını korur hem de doğaya katkı sağlar. 

 

2023 sonbahar sezonunda çocuklarınız için şık, rahat ve modaya uygun seçenekler arıyorsanız mutlaka İdil Baby & Mamino adresini ziyaret etmelisiniz. Son trend çocuk giyim kombinleri ve çocuklarınızın cilt sağlığını koruyacak hammaddelerden üretilmiş sağlıklı ürünler İdil Baby & Mamino’da sizleri bekliyor. 

İlginizi çekebilir: Okula Başlayan Çocuklar için Kıyafet Seçimi

Diğer Yazılar

Sepetinizde Ürün Bulunmamaktadır

İdilbaby & Mamino’da yüzlerce ürün keşfedilmeyi bekliyor.

ALIŞVERİŞE BAŞLA
SEPETİNİZ
{{item.Name}}
{{item.Name}}
{{item.Amount}} Adet {{(item.ProductFeatures | filter: {Id : 87})[0].Name}}
{{item.TotalPrice | number:2}} TL
{{item.TotalOldPrice | number:2}} TL
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}}

    {{p.OldPrice }} TL
    {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN