1000 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA!
Whatsapp İLETİŞİM 0533 155 45 85
Menu
Hesabım
Sepet0
Geri Dön

Kozmonot

Filtreler
Gösterim24
Nakisli Pelus Kozmonot 16882
1.750,00 TL
875,00 TL
%50 İndirim
Kürklü Kozmonot 16049
1.299,90 TL
Ayicik Baskili Kozmonot 16047
2.494,44 TL
1.247,22 TL
%50 İndirim
Toplam 3 Ürün Gösteriliyor

Yeni doğan bebekler ve erken yaşlardaki çocuklar için kıyafet seçimi her zaman önemli bir konu olmuştur. Çünkü dünyaya yeni gelen ve dünyaya uyum sağlamaya çalışan çocukların gelişimi devam etmektedir. Gelişmekte olan vücutlarından dolayı ise özellikle bağışıklık sistemleri bir yetişkine göre çok daha zayıf ve savunmasızdır. Bu yüzden anne ve babalar bebeklerinin yaşamının ilk yıllarında seçecekleri kıyafetlere son derece dikkat etmelidir. Özellikle de havaların serin ve soğuk olduğu kış aylarında. Çünkü dikkatli kıyafet seçimi yapılmadığı takdirde serin ve soğuk havalar bebeği etkileyerek hasta olmasına neden olabilir. 

Serin ve soğuk havalardan bebeğinizi koruyacak en önemli kıyafetlerden biri de bebeklik döneminde ve erken yaşlarda tercih edilen kozmonot tulum modelleridir. Özellikle bebeklik döneminde kozmonot tulum modelleri serin ve soğuk havalarda bebeği soğuk havadan korumak ve sıcak tutmak için son derece etkilidir. 
Çoğu anne baba soğuk ve serin havalarda bebeğini soğuklardan koruyabilmek, sıcak tutmak ve böylece hastalıklardan korumak için kat kat giydirmeyi tercih etmektedir. Ancak bebeği üst üste giydirmek bebeğin aşırı ısınmasına ve buna bağlı olarak cildinin tahriş olmasına neden olabilmektedir. Ayrıca bebeği soğuklardan korumak için dahi olsa kat kat giydirmek bebeğin hareket alanının kısıtlanmasına neden olacaktır. Bu durum ise bebekte huysuzlanmaya ve buna bağlı olarak ağlamaya neden olabilir. Kız bebek kozmonot modelleri ise bütün bu detaylar göz önüne alınarak üretilmişlerdir. Bebeğinizi kat kat giydirmeden kız bebek kozmonot modelleri sayesinde soğuktan etkili bir biçimde koruyabilirsiniz. Ayrıca tasarımları sayesinde bebeğiniz kız bebek kozmonot modeli içerisinde rahatça hareket edebilecektir. 

Kozmonot Tulum Kaç Aylık Olana Kadar Giydirilir ?
Bebekler özellikle yeni doğan bebeklerin vücut sıcaklıklarını belirli bir derecede tutmak son derece önemlidir. Bağışıklık sistemi gelişmekte olan bebekler serin ve soğuk havalardan kolaylıkla etkilenebilmekte ve hasta olabilmektedir. Kozmonot tulumlar ise serin ve sıcak havalarda bebeğin vücut sıcaklığını korumak için tasarlanmış kıyafet seçeneklerinden biri ve tasarımı ile çok kullanışlıdır. Bu yüzden kız bebek kozmonot tulum modellerini bebeğinizin ilk aylarında rahatlıkla giydirebilirsiniz. Ayrıca kozmonot tulum modelleri sağladığı rahatlık ve konfor ile ilerleyen yaşlarda da birçok anne ve baba tarafından tercih edilmektedir. Farklı kumaşlardan farklı tasarımlarda üretilen küçük yaş gruplarına yönelik birçok kız kozmonot mont modeli bulunmaktadır. 

Bebeğin veya çocuğun yaşına göre seçilen kozmonot tulum modelleri de farklılık gösterebilmektedir. Kozmonot tulum modelleri farklı tasarımları ile mont olarak, uyku tulumu veya pijama olarak ya da günlük kıyafet olarak kullanılabilmektedir. Her birinde belirleyici faktör kozmonot tulum modelinde kullanılan kumaşın türüdür. Bebeklik döneminde genellikle bebekleri soğuklardan koruyabilmek için mont olarak üretilen kız bebek kozmonot tulum modelleri tercih edilirken ilerleyen yaşlarda pijama ya da uyku tulumu olarak da kozmonot tulum modelleri tercih edilebilmektedir. 
 

FİLTRELE VE SIRALA
FİLTRELERİ TEMİZLE

Sepetinizde Ürün Bulunmamaktadır

İdilbaby & Mamino’da yüzlerce ürün keşfedilmeyi bekliyor.

ALIŞVERİŞE BAŞLA
SEPETİNİZ
{{item.Name}}
{{item.Name}}
{{item.Amount}} Adet {{(item.ProductFeatures | filter: {Id : 87})[0].Name}}
{{item.TotalPrice | number:2}} TL
{{item.TotalOldPrice | number:2}} TL
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}}

    {{p.OldPrice }} TL
    {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN