1000 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA!
Whatsapp İLETİŞİM 0533 155 45 85
Menu
Hesabım
Sepet0
Geri Dön

Hastane Çıkışı

Filtreler
Gösterim24
8'li Set 17675
1.999,50 TL
Nakisli 8'li Set 17586
1.995,00 TL
Kanat Nakisli 8'li Set 17568
1.750,00 TL
10'lu Set 16829
1.750,00 TL
6'li Set 16826
749,90 TL
Yazi Baskili 10'lu Takim 16744
1.399,90 TL
Sim Baskili 8'li Takim 16575
999,90 TL
Brodeli 10'lu Set 16241
1.259,00 TL
Ayi Baskili 8'li Set 16234
999,50 TL
Unisex Organik 8'li Set 15874
859,00 TL
Toplam 10 Ürün Gösteriliyor

Anne babalar için 9 ay süren heyecanlı bekleyişin bitmesine günler kala bebek için gerekli bütün hazırlıklar da hız kazanır. Bu heyecanlı bekleyişin ardından anne ve babalar bebek dünyaya geldiğinde her şeyin kusursuz ve eksiksiz olmasını isterler. Dünyaya yeni gelecek bebeğin ilk günlerinde birçok farklı ihtiyacı bulunmaktadır. Bu ihtiyaçlardan biri de dünyadaki ilk günlerinde onu koruyacak kıyafetlerdir. Bebek için doğru kıyafetleri seçmek bebek için yapılan hazırlıklar arasında oldukça önemli bir detaydır. Çünkü seçeceğiniz doğru kıyafetler henüz dünyaya uyum sağlamaya çalışan bebeğiniz için korumasını sağlamanın yanı sıra rahat etmesini de sağlayacaktır. 

Doğum sonrası ihtiyacınız olacak eşyaların ve kıyafetlerin yer aldığı çantaya doğum çantası adı verilmektedir. Doğum çantasında hem annenin hem de bebeğin hastanede ihtiyacı olabilecek bütün detaylar düşünülmüştür. Hastane çantası içerisinde yer alması gereken ihtiyaçlardan biri de hastane çıkışı adı verilen setlerdir. Hastane çıkışı setleri bebeğin doğum esnasında ve sonrasında ihtiyacı olabilecek bütün kıyafet seçenekleri yer almaktadır. 

Kız Hastane Çıkışı Setleri Modelleri
Doğuma günler kala hastane çantası hazırlamaya başladıysanız birbirinden sevimli birçok kız yeni doğan hastane çıkışı setleri modelleri ile karşılaşabilirsiniz. Bebeklerin hassas tenine göre %100 pamuk kumaştan üretilen kız yeni doğan hastane çıkışı seti modelleri içeriğinde bebeğin ilk günlerinde ihtiyacı olan kıyafet seçenekleri bulunmaktadır. Bu setlerde iç ve dış zıbın, patikli alt giyim, çıtçıtlı üst giyim, bere ve eldiven bulunmaktadır. Bazı hastane çıkışı seti modellerinde ise bebeğin ihtiyaçları düşünülerek battaniye ve ağız mendili de yer almaktadır. Kız yeni doğan hastane çıkışı setleri modelleri içeriğine göre farklı kıyafetlerden oluşabilir. Ancak en çok tercih edilen modeller 8’li yani içerisinde 8 farklı seçeneğin bulunduğu modelleridir. 
Kız yeni doğan hastane çıkışı seti modellerinde dikkat çeken bir diğer önemli detay ise sahip olduğu renklerdir. Kız çocuklarının bütün sevimliliğini yansıtan desenler ve renkler bu setlerde de yer almaktadır. Ancak bu desen ve renkler bebekte uyaran etkisi oluşmaması için yeni doğan bebeklere uygun olarak pastel tonlarda kullanılmıştır.

Kız Hastane Çıkışı Setleri Fiyat Aralığı
Kız yeni doğan hastane çıkışı setleri fiyat aralığına baktığınızda farklı fiyat seçenekleri ile karşılaşabilirsiniz. Çünkü fiyatı etkileyen bazı faktörler bulunmaktadır. Öncelikli faktör seçtiğiniz kız yeni doğan hastane çıkışı setinde yer alan kıyafet ya da diğer eşyaların sayısıdır. Bu setlerde en çok tercih edilen ve en uygun olan her ne kadar 8’li kız yeni doğan hastane çıkışı seti modelleri olsa da daha az kıyafetin ya da daha çok kıyafetin yer aldığı modeller de bulunmaktadır. Ayrıca fiyatları etkileyen bir diğer önemli faktör ise kullanılan kumaşın kalitesidir. Kumaşın kalitesi arttıkça fiyatlarda artış olabilmektedir.

FİLTRELE VE SIRALA
ÜRÜNLERİ SIRALAYIN
Beden
FİYAT ARALIĞI
FİLTRELERİ TEMİZLE

Sepetinizde Ürün Bulunmamaktadır

İdilbaby & Mamino’da yüzlerce ürün keşfedilmeyi bekliyor.

ALIŞVERİŞE BAŞLA
SEPETİNİZ
{{item.Name}}
{{item.Name}}
{{item.Amount}} Adet {{(item.ProductFeatures | filter: {Id : 87})[0].Name}}
{{item.TotalPrice | number:2}} TL
{{item.TotalOldPrice | number:2}} TL
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}}

    {{p.OldPrice }} TL
    {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN