1000 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA!
Whatsapp İLETİŞİM 0533 155 45 85
Menu
Hesabım
Sepet0
Geri Dön

Sweatshirt

Filtreler
Gösterim24
Nakisli Kapitone Sweat 16983
599,90 TL
299,95 TL
%50 İndirim
Kapüsonlu Kapitone Sweatshirt 16836
799,90 TL
399,95 TL
%50 İndirim
Nakisli Sweatshirt 17010
549,90 TL
274,95 TL
%50 İndirim
Çiçek Baskili Sweatshirt 16302
552,50 TL
331,50 TL
%40 İndirim
Sweatshirt 16059
623,84 TL
311,92 TL
%50 İndirim
Sweatshirt 15847
779,84 TL
389,92 TL
%50 İndirim
12283 Mont
540,00 TL
270,00 TL
%50 İndirim
12346 Kapüsonlu Mont
540,00 TL
270,00 TL
%50 İndirim
Toplam 8 Ürün Gösteriliyor

Kız Bebek Sweatshirt

Kız bebek sweatshirtler kış aylarında vazgeçilmez parçalar olarak karşımıza çıkarlar. Kışın soğuk günlerinde sweatshirtler, bebekleri korur ve üşümelerine engel olur. İdil Baby kalitesi ile üretilen kız bebek sweatshirtleri yumuşacık dokularıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarırlar. Kız bebek sweatshirtlerinin birbirinden güzel çeşitli modelleri mevcuttur. Bisiklet yaka kız bebek sweatshirtleri, kapüşonlu kız bebek sweatshirtleri ve daha fazlası internet sitemizde satışa sunulmaktadır. Siz de birbirinden güzel tasarımda üretilen kız bebek sweatshirtlerini bebeğinize giydirebilirsiniz.

Kapüşonlu Kız Bebek Sweatshirt Modelleri

Kız bebekler için üretilen kapüşonlu kız bebek sweatshirt modelleri sitemizde satışa sunulmuştur. Pek çok modeli bulunan kapüşonlu kız bebek sweatshirt modellerini şu şekilde sıralamak mümkündür: Kol ve bel detayı rengarenk gökkuşağı renklerinden oluşan gri renkli bir kapüşonlu sweatshirt, beyaz renkli üzerinde pembe denizyıldızı detayları ile süslenmiş kız bebek sweatshirt, pembe ve gri rengi mevcut olan kolları fırfır detaylı ve iki tarafında unicorn detayı bulunan sweatshirtler, pembe renkli ve koyu pembe çizgileri bulunan üzerinde kaktüs, kuşlar ve çeşitli figürler yer alan kız bebek sweatshirt, krem renkli bulut ve gökkuşağı tasarımı ile renk katılmış sweatshirt ve daha farklı modeller sitemizde mevcuttur. Tüm bu ürünlerin üretiminde genellikle %100 pamuk kumaş kullanılmıştır. Her birinin dokusu yumuşacıktır ve bebeğinizin kıyafetler içerisinde rahat hareket edebilmesi için özenle üretimi gerçekleştirilmiştir. Birbirinden güzel ürünleri incelemek için siz de İdil Baby sitesini ziyaret edebilir sweatshirtleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Ayrıca seçecek olduğunuz sweatshirtlerin beden aralıklarını beden tablosundan görebilir ve kendi bebeğinize uygun bedeni seçerek alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Böylece seçtiğiniz ürün hem bebeğinize tam olacak hem de onu sarıp sarmalayacaktır.

Bisiklet Yaka Kız Bebek Sweatshirtler

Kız bebek sweatshirt modellerinden bisiklet yaka kız bebek sweatshirtleri sitemizde satışa sunulmaktadır. Bisiklet yaka kız bebek sweatshirtlerimi şu şekilde sıralamak mümkündür: Siyah renkli üzerinde tavşan kulakları bulunan son derece tatlı bir görünüme sahip olan bisiklet yaka sweatshirt üretiminde %90 pamuk %10 polyester kullanılmıştır. Bu sweatshirt tasarımında tavşan kulakları ve tavşan yüzü çizilmiş olup giydirildiğinde bebeklerin üzerinde çok hoş duran bir modeldir. Bisiklet yaka sweatshirtlerden bir diğer model ise pembe renkli sweatshirt modelidir. Pembe renkli sweatshirt üzerine bulut detayları süslenmiştir. Bulut detayları ile süslenen sweatshirt bebeklere giydirildiğinde çok tatlı bir görünümde olacaktır. Bisiklet yaka sweatshirt modelleri arasında yer alan bir diğer model ise gri renkli sweatshirt üzerine rengarenk süslerle süslenmiş modeldir. Gri sweatshirte renkli pamuklarla canlılık katılmıştır. Tüm bu modelleri ister taytlarla isterseniz de eteklerle kombinleyerek bebeğinize giydirebilirsiniz. Eteklerle kombinlenen sweatshirtler şık bir hava yaratırken taytlarla kombinlenen sweatshirtler son derece rahat ve spor bir hava yaratacaktır. İstediğiniz modeli istediğiniz şekilde kombinleyerek bebeğiniz için en uygun kombinleri yapabilirsiniz.

FİLTRELE VE SIRALA
FİLTRELERİ TEMİZLE

Sepetinizde Ürün Bulunmamaktadır

İdilbaby & Mamino’da yüzlerce ürün keşfedilmeyi bekliyor.

ALIŞVERİŞE BAŞLA
SEPETİNİZ
{{item.Name}}
{{item.Name}}
{{item.Amount}} Adet {{(item.ProductFeatures | filter: {Id : 87})[0].Name}}
{{item.TotalPrice | number:2}} TL
{{item.TotalOldPrice | number:2}} TL
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}}

    {{p.OldPrice }} TL
    {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN