1000 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA!
Whatsapp İLETİŞİM 0533 155 45 85
Menu
Hesabım
Sepet0
Geri Dön

Mevlüt Takımları

Filtreler
Gösterim24
Toplam 0 Ürün Gösteriliyor

Erkek bebek mevlüt takımı bebeklerin mevlüt törenlerine özel olarak tasarlanan kıyafetlerdir. Ebeveynlerin titizlikle seçtikleri bu takımlarda hem modern hem de estetik görünüm ön planda. Ancak en çok dikkat edilen ise bebeğin konforu. Kıyafetler birçok farklı parçadan oluşur. Takım içerisinde bebeğin ihtiyaç duyacağı tüm giyim ürünlerine ve aksesuarlara yer verilir. Bu nedenle satın alım sırasında ekstra gereksinimler olmaz. Bebeğiniz için mevlüt takımı almayı planlıyorsanız renk ve modeller de oldukça fazladır. 

Erkek bebeklerin mevlüt törenlerinde şık görünmeleri için özel takımlar tercih edilir. Pantolon, gömlek, yelek, papyon, takıma uygun ayakkabı önemli giyim ürünleridir. Bu takımlarda lacivert, buz mavisi, beyaz olmak üzere birçok farklı seçenek bulunur. Aynı zamanda farklı yaş ve ay durumlarına göre çeşitli beden ölçüleri bulabilmek mümkün olur. Günümüzde birçok aile bebek mevlüdü geleneğine büyük bir önem veriyor. Bu organizasyon bebek için yapıldığından seçilen kıyafetin estetik durması da önemli bir konu.  

Modern Bebek Mevlüt Takımları

Erkek bebek mevlüt takımı farklı renk ve desenlerde tasarlanır. Bu ürünlerde desenler genelde kumaşın kendinden kaynaklı olan desenlerdir. Aynı zamanda gömlek, pantolon ve yelek tamamen birbirine uyumlu renklerden oluşur. Yelekler genelde üç düğmelidir ve bebeklerin hareket kabiliyetini engellemez. Yeleklerde bulunan süs cepler sevimli bir duruş ortaya çıkarır. 

Bunların yanında papyon da son derece önemli bir aksesuar. Çünkü mevlütler bebekler için düzenlenen özel organizasyonlardır. Bu nedenle de kıyafetlerinin de özel olarak seçilmesi gerekir. Papyonlar yakaya kolayca takılabilir. Boynu ve boğaz kısmını sıkmayacak genişlikte tasarlanır. Gömlek yaka ve kol manşetleri de yine bebeğin cildini tahriş etmeyecek detaylara sahip. 

Erkek bebeklere özel olarak tasarlanan bu takımlarda pantolonlar genelde keten kumaştan tasarlanır. Keten hem sağlıklı bir kumaş hem de esnekliği ile hareketi kısıtlamaz. Bunun yanında erkek bebek mevlüt takımı farklı mevsimlere göre kalın ya da ince keten takımlardan seçilebilir.  

Mevlüt Takımları Hangi Parçalardan Oluşuyor?

Modern ve şık duruşa sahip olan erkek bebek mevlüt takımı farklı parçalardan bir araya gelir. Genelde dört farklı ürünün bir araya gelmesi ile oluşan takımlardır. Bu takımlar içerisinde pantolon, papyon, gömlek ve yelek bulunur. Hava çok sıcak ise papyon ve yelek tercih edilmeyebilir. Fakat sonbahar kış aylarında takımı tüm parçaları ile tam olarak giydirme şansı bulunur. 

Erkek bebeklerin mevlüt törenlerinde ve farklı özel günlerde giyebilecekleri bu takımlar ulaşılabilir fiyatlarla satışa sunulur. Birinci sınıf malzemelerden tasarlanan kıyafetlerin üretimi sırasında yine en iyi kalite işçilikten yararlanılır. Yüksek kaliteli ve ulaşılabilir fiyatlı takımlar ile bebek mevlütlerini bebeğiniz için daha özel hale getirebilirsiniz. Mevlüt gününe özel olarak tasarlanan bu kıyafetler bebeğinizin sevimlilikleri ile ilgi odağı olmasını da sağlar. 
 

FİLTRELE VE SIRALA
ÜRÜNLERİ SIRALAYIN
FİYAT ARALIĞI
FİLTRELERİ TEMİZLE

Sepetinizde Ürün Bulunmamaktadır

İdilbaby & Mamino’da yüzlerce ürün keşfedilmeyi bekliyor.

ALIŞVERİŞE BAŞLA
SEPETİNİZ
{{item.Name}}
{{item.Name}}
{{item.Amount}} Adet {{(item.ProductFeatures | filter: {Id : 87})[0].Name}}
{{item.TotalPrice | number:2}} TL
{{item.TotalOldPrice | number:2}} TL
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}}

    {{p.OldPrice }} TL
    {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN